توجه به تامین دارو در لایحه برنامه هفتم
رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت:پیشبینیهای خوبی در زمینه تامین دارو در جریان بررسی لایحه برنامه هفتم صورت گرفته تا ذخیره دارو به ویژه داروهای اساسی افزایش پیدا کند.
به گزارش خبرگزاری پیشران؛ داود منظور در حاشیه جلسه کمیسیون تلفیق برنامه هفتم گفت: بخشهایی از موضوع سلامت و درمان و بیمههای مربوط بپیشبینیهای خوبی در زمینه تامین دارو در لایحه برنامه هفتم مدنظر قرار گرفته استه حوزه سلامت در جلسه کمیسیون تلفیق مورد بررسی قرار گرفت.
رییس سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد: کمیسیون تلفیق امروز در زمینه بیمهها با توجه به لایحه دولت و نظرهای نمایندگان مصوب کرد که سهم پرداختی (فرانشیز) مربوط به بستری بیماران تحت پوشش کمیته امداد، سازمان بهزیستی، خانوارهای رزمندگان معسر و همچنین زنان سرپرست خانوار معسر رایگان باشد؛ بنابراین اگر این گروه از بیماران در بیمارستانهای دولتی بستری شوند هیچگونه پرداختی انجام نخواهند داد.
وی تاکید کرد: همچنین کمیسیون مصوب کرد که سهم پرداختی مربوط به بستری پنج دهک اول، ۲ درصد باشد.
منظور بیان کرد: همچنین یکی دیگر تمهیدات در این بخش بر این اساس است که ما برای دهکهای پایین نوعی بیمه تکمیلی اختیاری را با حمایت دولت طراحی کنیم تا مواردی که تحت پوشش بیمه سلامت پایه قرار نمیگیرد، پوشش داده شود. از این طریق هزینه از جیب افراد کم درآمد در بخش درمان به حداقل میرسد.
رئيس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به بررسی بیمه درمان اتباع خارجی در لایحه برنامه هفتم بیان کرد: در این بخش اجازه داده شد بر اساس آییننامهای که دولت تدوین میکند، ما بتوانیم این خدمات بیمهای را به اتباع خارجی ارائه بدهیم.
منظور با بیان اینکه پیشبینیهای خوبی در زمینه تامین دارو در جریان بررسی لایحه برنامه هفتم صورت پذیرفت، تاکید کرد: پیشبینیهای خوبی در این بخش صورت گرفت تا ذخیره دارو به ویژه داروهای اساسی افزایش پیدا کند.
وی با اشاره به هدفگذاری صادرات دارو در لایحه برنامه هفتم بیان کرد: همچنین صادرات خدمات پزشکی، توریسم پزشکی و گردشگری سلامت در برنامه هفتم هدف گذاری شد.
منظور تاکید کرد: همچنین در زمینه پذیرش دانشجویان خارجی در رشته پزشکی هدف گذاری لازم در برنامه هفتم صورت گرفت. به واقع مجموع این اتفاقات کمک میکند تا بخش درمان ما نه تنها در داخل کشور بلکه در منطقه هم به یک قطب تولید درآمد تبدیل شود.
منظور تصریح کرد: همچنین کمیسیون در جلسه امروز خود وارد مبحث اقتصاد رقومی و یا تحول دیجیتال شد. به واقع موضوعات مهمی در این بخش پیشبینی شده است.
وی ادامه داد: این برای نخستین بار است که ما در قانون برنامه یک سرفصل مجزایی به موضوع اقتصاد دیجیتال اختصاص میدهیم. با توجه به اینکه امروزه این بخش از اقتصاد در دنیا به سرعت در حال رشد است، در این بخش از لایحه نوآوریهای مهمی ایجاد شده است که امیدواریم احکام پیشنهادی دولت و هدفگذاریهای کمی که در نظر گرفته شده به تصویب برسد. /خانه ملت